DSC_0193Nu har jag visst inte kunnat hålla mina newbienerver i styr igen. Det kommer så himla mycket fint hela tiden…råkade visst få med mig några plagg från en äldre kollektion också, hihi. För inte alls längesedan kom dessa två söta blommiga klänningar ut i butik. Det tog lite längre tid för dem att komma upp på webben. Men… nu finns de där också. Är du sugen på den rosa kan du klicka här och om du är sugen på den gröna kan du klicka här. Den finns också en i offwhite (som du hittar här) men eftersom jag tänkte att mini skulle ha dem som varadagsklänningar så tänkte jag att det är bäst att skippa den färgen. Människor brukar tycka att jag är modig som klär mini i så mycket vitt men riktigt så modig är jag inte när det gäller en vardagskläder.

Under dessa söta klänningar hittar ni en till klänning. Det var värst…nu har hon nog cirka sju klänningar. Men vad passar inte bättre till sommaren och värmen? Newbieklänningar går att ha länge eftersom de är lite större i storlek också vilket är bra=). Denna fina blommiga klänning har lagda veck och broderi på ok framtill. Den är A-linjeformad med spetskant och volang i nederkant. Jag som bara älskar spets och volanger. Jag köpte också ett par leggings med ankstjärtsvolang från Newbie. Jätte fina, svala och mjuka. Lite skönare att ha på sig på sommaren än många utav de andra byxorna som hon har i sitt skåp. Nu har mamman i den här familjen snart handlat klart till sitt barn. Det som fattas är några vanliga tröjor och en solhatt. Sedan har mini alla de rätta kläderna inför sommarens alla väder<3

DSC_0142 DSC_0145 DSC_0168

DSC_0151

DSC_0164 DSC_0158 DSC_0189