DSC_0239

 

Dagens lilla mini. En riktig liten ängel i sina söta gröna klänning från Newbie. Inte nog för att hon är den mysigaste ettåringen…hon är också den sötaste. Tror nog att de flesta mammor tycker detsamma om sina barn. Det är verkligen något speciellt med sin egen lilla minimänniska. Det finns inget barn som är lika söt, charmig, mysig och duktig som sitt eget barn…visst är det fantastiskt! Sedan mini kom till världen har i princip allt förändrats. Jag kan inte göra vad jag vill, jag måste hela tiden tänka ett steg i förväg, jag är konstant trött, jag måste planera allt i detalj… listan kan göra lång. Kanske detta låter negativt men såhär är det. Alla dessa saker som jag radat upp är faktiskt positiva effekter som barn har på våra liv. Jag vill vara trött, sliten och inte ha tid för mig själv om det innebär att jag har min lilla mini vid min sida. Älskade barn det finns ingen finare än du. Du tar verkligen fram de bästa sidorna hos mig med ditt underbara leende och skratt. Ett litet lyckopiller…det är vad du är. Med dig vid min sida behöver jag aldrig vara rädd för att bli olycklig. Du och din pappa gör mamma till den absolut lyckligaste kvinnan på jorden.

Nu ska jag vila lite innan mini vaknar. Känner mig lite vissen efter flera besök hos tandläkaren denna vecka. Jag har återigen fått en infektion efter operationen av visdomstanden. Just nu ser jag ut som hamster som har fyllt kinderna med gosaker. Tur att mini är så söt och kan väga upp min hamsterlook när vi är ute och rör oss bland folk, hihi. Ta nu hand om er denna fantastiska dag och njut av live med nära och kära. Det finns inget viktigare än familj och vänner<3

DSC_0218DSC_0269DSC_0136 DSC_0232

DSC_0179