DSC_0034

Idag är det den bästa dagen att fira….Idag är det mors dag!

Att få fira att jag är mamma till den finaste lilla minimänniskan…det är helt fantastiskt. Det är andra gången jag blir uppvaktad denna underbara dag och det känns lika bra som förra gången om inte ännu bättre, hihi. Jag måste säga att det är hundra gånger bättre att fira morsdag än min födelsedag. Jag menar när man fyller år firar man praktiskt taget att man får fler rynkor, gråare hår och att man blir skröpligare i kropp och knopp. Nej nu tror jag minsann att jag överdriver lite, hihi. Jag vill bara att det ska bli tydligt hur fint det faktiskt är att fira alla fantastiska mammor. Jag menar…det finns ju inget finare än att ha burit på ett barn i nio månader, att ha gått igenom en förlossning och fått lära känna sin lilla minimänniska. För mig är det så mycket vackrare att vara mamma än att fylla år=)

Vad ska ni göra idag på mors dag? Själv ska jag bara ta det lugnt och njuta av att umgås med mini. Jag var borta från henne hela dagen igår så nu ska jag ta igen lite tid. Annars händer det inte så mycket speciellt. Jag vill att det ska vara enkelt. Det viktigaste är trots allt tiden…tiden med min älskade lilla dotter<3

DSC_0092

DSC_0343

cropped-cropped-dsc_0366.jpg