DSC_0169

Just nu är det både kaos i hjärna och kropp. På fredag tar vi examen och om två veckor flyttar vi. Det är både stressigt och ledsamt just nu. De vänner vi fått under våra år på musikhögskolan kommer spridas ut i landet och det känns verkligen buhu. Helst av allt skulle jag bara vilja umgås med vännerna 24/7 innan flyttlasset går ned till söder. Men det är just det…snart kommer flyttlasset gå ned till söder. Om två veckor måste allt vara färdig packat, lägenheten ska blänka som en nyslipad diamant och allt praktiskt måste vara fixat. Fastän att det är mycket kvar att fixa kommer jag ändår prioritera vännerna. I värsta fall får vi slänga ned allt i lådor några dagar innan vi åker söderut och fixa städhjälp. Ojoj vilken jobbig vecka detta kommer bli…känslorna går verkligen upp och ned…redan igår grät jag en skvätt över att jag måste komma behöva säga hejdå till mina vänner. Men… jag försäker säga till mig själv att det är glädjetårar. Tänk att jag har fått lära känna så fina människor som betyder så otroligt mycket för mig. Det är jag väldigt tacksam för.

Faktiskt så ska jag och tjejgänget dra oss till skolan och ta oss en sista kårkaffe. Eller ja… jag kommer sitta snällt bredvid och se på när de andra dricker. affe är kanske inte min favodryck,hihi. Senare kommer våra pitevänner hit och myser med oss. Vilken dag alltså. Tänk att jag får ha det så bra<3

DSC_0140-2 DSC_0166 DSC_0160 DSC_0150