DSC_0301

Just nu är jag lite dålig på att uppdatera här på bloggen men det har sina skäl som ni säkert förstår. Den tid som dagarna erbjuder går åt till att träffa nära och kära samt packa ihop oss inför den 120 mil långa flytten. Mellan detta vill jag ägna så mycket tid som möjligt tillsammans med min lilla mini. Blogg, instagram, foto och andra intressen blir prio sist. Jag märker att mini inte mår riktig bra just nu…det är så mycket som händer. Vi är här, vi är där, saker försvinner och mamma och pappas tid och energi går åt till allt annat än henne. Känns fruktansvärt jobbigt men snart, snart är vi hemma i Vänersborg. Då kommer hela familjen vara ledig till Augusti och då, ja då kommer vi hitta på mycket äventyr tillsammans. Ingen skola, inget jobb, inga saker att packa…bara vi! Det är första sommaren på länge som vi kommer ha semester tillsamman. Annars är det alltid någon som har jobbat. Oj vad jag ser fram emot att strosa på smögenbryggan, bada i boteredssjön, jaga mini på gräsmattan, grilla, gå på loppis, planera inför framtiden…you name it. Det här med att planera inför framtiden…det kommer bli väldigt spännande. Jag säger inte vad det handlar om nu men det kommer bli riktigt bra kan jag lova. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra sommar i år. Nu längtar jag tills vi sitter i bilen och är påväg in i ett nytt kapitel i livet<3DSC_0317 DSC_0309 DSC_0308