DSC_0182

Examensdagen närmar sig med stormsteg. Det är faktiskt redan imorgon som jag kommer stå där och få applåder med mini i ena handen och ett diplom i andra framför studenter, föräldrar och lärare. Det kommer bli så skönt att få ett riktigt avslut på den här långa resan. Jag hade inte velat flytta hem utan att få det där “beviset” som säger…”du är bäst som klarat dessa fem år, woho”. Jag är överlycklig som får göra detta med min lilla familjen. Mannen min kommer ropas upp på scenen direkt efter mig och med oss kommer vi ha vår älskade lilla dotter. Jag blir så rörd. För mig är det självklart att hon ska få följa med upp och ta emot diplom och applåder. Hon har varit med på föreläsningar, suttit på min mage när vi övat inför konsert, suttit tålmodigt i pappas knä när vi skrivit på vårt examensarbete…hon har gått lika mycket i skolan som vi har gjort. Jag ser verkligen fram emot morgondagen. Min älskade lilla familj tar examen…tillsammans<3

DSC_0204DSC_0193DSC_0206DSC_0212