DSC_0102

Just nu tänker vi i lilla familjen Henrikson ofta “hmm, finns det inget roligare att göra än att packa alla dessa bananlådor”? Jodå…nog finns det många, många saker som vi hellre skulle vilja göra än att springa mellan alla dessa kartonger med en ledsen mini hack i häl. Stackars liten som bara vill ha mamma och pappa för sig själv ett slag. Tyvärr dröjer det nog tills veckan ut innan vi kan ge mini den uppmärksamhet hon förtjänar…suck. Som tur är har vi en hel sommar på oss ta igen den tid som denna flytt har tagit. Ska bli mer än skönt när den är klart.

Igår fick vi trots allt ett trevligt avbrott mellan flyttpackandet. Liten gjorde då sitt sista besöket hos bvc i Piteå. Ganska sorgligt måste jag ändå säga. Nu måste vi lämna vår sköterska som funnits med sedan liten föddes, buhu. Det är faktiskt lite känsla i det där med att en och samma person följer henne genom uppväxten. Hon vet lixom allt om vår lilla guldklimp. Hoppas att det blir lika bra i Vänersborg som det varit här. Som vanligt så skötte sig mini super bra på undersökningen. Hon visade att hon vill prata, staplade de där himla klossarna som tydligen är så viktigt, och tog 18 månaders vaccinationen med en klackspark, hihi. Hon hade dessutom vuxit fint och visar en fin linje på tillväxtkurvan om nu det säger något. Vi får hela tiden höra att barn växer olika men ändå finns den där kurvan…lite motsägelsefullt om jag får säga det själv, hihi. Nu väger mini 11 kg och är 82 cm lång. En helt liten perfekt minimänniska på alla sätt och vis<3    DSC_0069 DSC_0078 DSC_0090