DSC_0014

Lite sent omsider så vill jag hälsa er alla en glad midsommar. Själva midsommarafton är över men vem hindrar från att fira lite till och njuta av hela helgen? Jag njuter till fullo av familj, solsken, god mat och att vara på landet vid vattnet. Det finns inget bättre än att fira midsommar i Botered. Naturen är fylld av midsommarblomster, vinden får sjön att låta sådär härligt och mini…ja hon kan gå fritt och plocka en blomma här och en blomma där. Igår var hon med mig och plockade prästkragar till midsommarkransarna. Hon gick för sig själv och pratade och tittade på allt fint runt omkring. Någon vidare på att plocka blommor var hon inte…det fanns ju så mycket annat att göra, hihi. Hennes favoritplats i Botered som hon hittade igår är den lilla smultronlunden. När hon kommer därifrån är hon alldeles röd runt munnen och alla vet var hon varit. Men det är som det ska vara…”och smultron det gör jag åt barna för det tycker jag dom ska få”. Jag älskar det traditionella firandet med familjen. Att plocka blommor, göra midsommarkransar, en midsommarstång, äta sill och potatis, plocka smultron med barnen…det är en riktig midsommar för mig<3. Att ha fått barn berikar livet på många sätt. I detta fall blev denna och förra midsommaren mer speciell. Jag kommer som tillbaka till det “riktiga” firandet. Förut var det roligt och nu är det mer…på riktigt. Så svårt att förklara men ni kanske förstår. Inget är sig likt från innan mini föddes och det är jag så otroligt tacksam för. Mitt liv är så mycket rikare! DSC_0025 DSC_0038 DSC_0045 DSC_0046 DSC_0067 DSC_0093 DSC_0103 DSC_0110 DSC_0121