DSC_0006

Idag har mamma och mini en “mor och dotter matchning”. Vi fick i present, av lillans mormor, två likadana tennarmband…är de inte supersöta. De är gjorde av vitt renskinn, ljusrosa pärlsilke, tenntråd och har en renhornsknapp att fästa armbandet med. Jag är så otroligt tacksam och glad för den fina gåvan. Inte bara för att det är så vackert och att jag och mini har fått ett likadant vilket känns…fantastiskt. Nä, det är också väldigt mycket känsla i det eftersom mamma/mormor har gjort det själv. Hon är så duktig och vet precis vad vi tycker om… eller rättare sagt jag, hihi. Mannen min har också fått ett, likaså lillans morfar och moster. Hon är som en maskin när hon sitter och tillverkar dessa vackra smiden! Men det är klart…hon tycker ju också att det är så roligt. Det här med hantverk är ju lite av ett intresse för henne, hihi. Vilken tur jag har som har en så duktig mamma<3

När vi var påväg ned hit till söder mellanlandade vi hos minis mormor och morfar. Då fick vi se alla armband som hon gjort. Hon hade gjord dem i alla dess former (läs flätor) och färger. Det går att variera armbanden på oändligt många sätt. Hon har dem till försäljning så om ni är intresserade så är det bara att kontakta mig på eleonor.henrikson@gmail.com för vidare uppgifter. Mor min är verkligen duktig och hon säljer dem för ett bra pris.

Nä nu ska jag återgå till solstolen och läsa lite. Här lyser solen och fåglarna kvittrar. Livet kan inte vara bättre<3 DSC_0080 DSC_0075 DSC_0057 DSC_0042 DSC_0009