DSC_0156

När mini blir stor kommer hon nog bli upptäcktsresande. Kanske blir hon den nya Columbus? Fast med lite mer kvinnliga former såklart, hihi. Jag kan se henne stå där uppe i masten och ropa “land i sikte”. Men det är klart…det kanske inte finns så jätte mycket land att upptäcka längre och man gör det nog inte med ett fartyg i vilket fall som helst, hihi. Om det skulle finnas mer land att utforska så skulle den väl dessutom antagligen redan blivit satt på kartan när mini blivit stor, hihi. En sak som är säker är att hon älskar äventyr och att upptäcka nya plaster. Men just nu får hon nöja sig med att utforska farmor och farfars gård i Botered. Att ha en hel gård att utforska är dock inte fy skam. Ingen Columbus och Amerika kanske… eller jo, fast i miniformat!

På dagens upptäcktsresa utforskade vi vägen ganska mycket. Såklart väljer hon den farligaste platsen att utforska först, hihi. Men det är väl så det är att vara en upptäcktsresande…de skyr inga faror. Men det är klart…det kanske mest beror på att de inte vet vilka faror som lurar runt nästa krök (i detta fallet bilar). Efter någon timme hittade mini sitt Amerika. Hennes nyupptäckta land hade fullt med gröna blad och röda små bär. Hon hittade sig en ny liten smultronlund. Där satte hon sig mitt bland alla röda bär och började mumsa…hon tyckte det var “mmmm” så gott. Det var allt ett bra land det där som hon upptäckte idag!

DSC_0157 DSC_0160 DSC_0140

DSC_0189

DSC_0221 DSC_0224