DSC_0063

Men alltså…nu har jag allt varit väldigt oaktiv här inne, det finns liksom för mycket annat att göra. Att jag har lite lätt skrivkramp gör det inte  lättare. Mitt liv känns liksom ganska ointressant just nu. Men…nu är det faktiskt så att jag har något väldigt roligt att berätta, hihi.

Lilla mini har blivit stor och ska börja förskolan till hösten!!!!

Är det inte underbart…vilket glädjens besked. På Vänersborgs hemsida stod det att man skulle ansöka om plats minst sex månader innan eftersom kön kan vara så lång. Vi ansökte i mitten av maj och idag fick vi beskedet. Den 18 augusti får Mini för första gången sätta konken på ryggen och bege sig mot förskolan för att träffa och leka med andra små minimänniskor. Hur känns det för mig då? Känns det jobbigt? Är jag glad, orolig? Det är verkligen blandade känslor. Mest är jag glad att vi faktiskt fått en plats men det är klart…jag kommer missa så mycket. Är det jag som kommer få höra henne sjunga för första gången eller är det någon annan? Eller tänk om hon slår sig…då kommer det inte vara jag som tröstar henne! Nä nu ska jag inte tänka på det negativa… jag är helt säker på att det kommer bli bra. Mini kommer älska att gå på förskolan. Hon är så social och älskar andra människor. Det kommer innebära så mycket glädje för henne och det är det viktigaste för mig.

Nu ser vi fram emot inskolningen och att få lära känna fröknarna och de andra barnen. Tänk att min lilla fis som nyss låg vid mitt bröst ska börja förskolan…jag kan knappt tro att det är sant. Allt har löst sig så bra. Det har bara sagt tjoff, tjoff, tjoff så har allt vi önskat gått i uppfyllelse. Jag har det allt bra jag…just nu går livet ganska så stabilt<3
DSC_0073DSC_0079DSC_0115