DSC_0117

Ojojoj vilka varma dagar det har varit nu det senaste. Det är ju helt fantastiskt att sommaren äntligen har kommit. Juli levererar högsta betyg med ett extra plus i kanten än så länge. De senaste dagarna har termometern ute på bron visat 27 grader i skuggan. Idag kom den till och med upp i 29 grader. Efter flera varma dagar tog jag och mini en paus från solen och satt och njöt i skuggan istället. Tror att både hon och jag behövde det. Jag, som inte har den bästa “steka i solen huden”, har bränt mig och mini… ja hon har varit sådär trött som man lätt kan bli av värmen. Jag måste säga att jag älskar att sitta i skuggan när högsommarvärmen tar fart. Där känns så vilsamt och behagligt. Att få dela den där platsen där inte solen kommer åt med min lilla mini känns än mer underbart. Att se henne leka och äta som hon brukar känns gott i mitt mammahjärtat. Hennes energi har som gått från botten till toppen under dagen. Nu måste vi bara hitta en plats där vi kan ligga och vila tillsammans också. Just nu blir det lilla gårdshuset som en bastu under dagarna…det hjälper inte ens med korsdrag. Stackars liten är helt genomblöt när hon vaknar. Nu kom jag på den bästa idén… vad tror ni om att köpa en hängmatta och hänga under björkarna nere vi vattnet? Tror minsann att det får bli nästa investering. Underbara ljuva liv…du har så mycket gott att dela med dig av!DSC_0052

DSC_0218

DSC_0166

DSC_0182 DSC_0187 DSC_0159 DSC_0149 DSC_0090