DSC_0002

Så blev det äntligen dags att fira underbara svågern som precis fyllt 30 år. Jag har verkligen sett fram emot firandet heeela veckan. Det är ju så roligt med kalas och att få skämma bort en person lite extra då och då…och denna man…ja han är verkligen värd det. Att jag och mannen min köpte de finaste presenterna i veckan gjorde det inte tråkigare precis, hihi.  Brukar tycka att det är svårt med presenter men denna gången gick det som smort. Vi hade ideér som visade sig komplettera varandra väldigt bra.

Nu är jag så nöjd efter dagen…den hade inte kunnat bli bättre faktiskt. Svågern min planerade den godaste middagen med ryggbiff, rostad färskpotatis och sallad med en grekisk touch. Jag kan säga att jag var mer än mätt efteråt…det var ju så himla gott, hihi. Att sedan trycka i sig marängsviss med en mage som redan var full..det var mmmm så gott, hihi. Det bästa med firandet var ändå att få vara tillsamman med familjen. Det går inte att få en bättre “andrafamilj”…oj vad jag tycker om er alla. Ni betyder så mycket för mig hela gänget. Har alltid roligt tillsamman med er, känner mig trygg och kan vara den jag är. Lyckliga jag!!
DSC_0019

DSC_0021

DSC_0024