DSC_0011

En butik som jag aldrig riktigt uppmärksammat men som alltid funnits där har blivit en ny favorit. Många utav kuriosabodens fina gamla antika fynd kommer få pryda mitt kommande hem! Jag har redan hittat många, många fina saker. Tyvärr är det lite för stora saker att köpa innan huset är inköpt, hihi. En sak som fortfarande finns där redo att bli köpt och flytta in i mitt och mannens hem är en gammal gjutjärnskamin. Den är så vacker och skulle se fin ut bara som en möbel. Men vet ni… den är faktiskt renoverad vilket innebär att den också kan användas som mer än en möbel…snacka om mysfaktor till tusen. Vi får väl se vad som händer i framtiden, hihi!

Två saker har jag fått med mig än så länge. De tar inte så mycket plats (den ena saken var en present och flyttade ut strax efter inköpet och den andra var en liten potta från Kockum) så det kändes ok att köpa, hihi. På bilden ser ni en gammal låda som jag köpte där. Så vacker färg och texten är bara så underbar. Detta blev en present till fina svågern som precis fyllt 30 år. Vi har ganska lika smak på inredning så köpet kändes givet. För att liva upp det hela fyllde vi den med, vad vi hoppas, god öl från ett bryggeri i grästorp. Måste säga att det såg ganska lyxigt ut. Så otroligt nöjd över denna present. Hela veckan lång längtade jag efter att han skulle öppna den…och som jag hoppades och trodde så blev han väldigt glad. Vilken butik jag fått nys på alltså…där kommer jag fynda många, många mer godbitar!
DSC_0007

DSC_0013DSC_0029DSC_0028