DSC_0269

Nu har vi äntligen börjat komma iordning i vårt lilla gårdshus. Häromveckan kollade vi igenom våra flyttlådor och plockat fram lite saker som vi kände att vi behövde och ville inreda lillhuset med. Måste också erkänna att jag rotat runt lite bland svärföräldrarnas saker. Hittade många fina saker som jag dammade av ställde fram. Deras lada är en riktig guldgruva om man tycker om den stil som jag gör på inredning, hihi. Av olika anledningar har vi bestämt oss för att bo hos mina svärföräldrar en tid. Vi är enormt tacksamma och glada för detta…det hade inte kunnat lösa sig bättre. Varför vi bor hos dem kommer ni får reda på med tiden men just nu är det hysh, hysh.

Lillhuset är på cirka 23m2.  Det är lite av ett “compact living” men ett mysigt sådant, hihi. Där har vi allt vi behöver för att leva. Huset är utrustat med både kök och toalett med dush. Vi kommer antagligen tillbringa stor del av tiden i storhuset men när vi vill vara ifred och likaså mina svärföräldrar så har vi det där söta gårdshuset att mysa i. Vi bor så lyxigt jag och familjen min. Mini huset är så fint…vi ska inte parat om utsikten vi har när vi vaknar på morgonen. Ljuva liv!!!!!  DSC_0188

DSC_0115DSC_0113

DSC_0105

DSC_0133

DSC_0131DSC_0164DSC_0168

DSC_0174