DSC_0269

Hej på er underbara vänner. Vad roligt att ni tittar in hos mig denna härliga söndag. Just nu sitter jag och väntar på att lillfian ska vakna och göra mig sällskap ute i trädgården. Under tiden tänkte jag tipsa om en fantastisk kvinna som tillverkar de finaste barntavlorna. Nu för tiden är det vanligt att privatpersoner säljer egengjorda barnsaker av olika slag. Det är allt från, kläder, smycken och tavlor. Det finns så många talangfulla människor som gör så mycket fint. Den kvinnan jag vill ge lite extra kärlek heter Linda Blom…hon gör de absolut finaste sakerna enligt mitt tycke.

Självklart pryds mitt hem med hennes fina tavlor som är hennes specialitet. Det var ett tag sedan tavlorna trillade ned i postlåda men jag har inte haft tid att sätta upp dem i och med flytten. Men nu…nu klär de en av väggarna ute i det lilla gårdshuset. Det blir så fint och de är sådär härligt ljusrosa…precis så som jag ville ha dem. Ni borde verkligen gå in och kika på hemsidan för hennes företag. Det finns så många fina tavlor. Det är allt från födelsetavlor till tavlor med talesätt. Det är verkligen “kärleksfulla tavlor för stora och små”…precis så som linda Själv beskriver dem. Gå in på formeli.se för att välja er egen tavla. Ni kommer inte bli besvikna kan jag lova. Jag menar…vem vill inte ha en personlig födelsetavla till sin egen lilla guldklimp!

Tack finaste Linda Blom för dessa underbara barntavlor. Du är verkligen en estet ut i fingerspetsarna med en kreativitet som heter duga. En grym fotograf, frisör och grafisk formgivare är bara några utav de saker du är. Keep up the good work…du har verkligen det där…och det med en extra guldstjärna i kanten!
DSC_0134

DSC_0223

DSC_0218

DSC_0231

DSC_0233