IMG_5707 IMG_5714

Idag är det exakt ett år sedan Lilla mini barnvälsignades. Samma dag fyllde hon också sex månader. För mig var halvåret väldigt viktigt att fira och vad passade då bättre än att välsigna henne samtidigt…familjen var samlad och likaså vännerna. Nu ett år senare fyller mini ett och ett halvt år. Tänk vad tiden springer iväg…det var ju igår du satt och diggade med till sången jag sjöng för dig på din välsignelse. Den gången gick det inte så bra för mamma att sjunga…du var ju så söt så det gick bara inte att hålla sig för skratt. Dagen med stort B(arnvälsignelse) var verkligen en dag att minnas och lägga i hjärtat för att bära med sig hela livet. Det var verkligen speciellt att få lägga minis liv i guds skyddande händer och det tillsammans med familj och vänner. Min svärfar sa något väldigt vackert under välsignelsen…att vår familj och våra vänner är minis familj. Alla är de viktigt och spelar roll för hennes uppväxt och framtid. Ja tänk vad omgivande människor är viktiga…det går inte riktigt att förstå. Det är jag och maken som gett henne liv men det är inte bara vi som är viktiga och betydelsefulla. Alla är vi viktiga!

Idag ska vi fira minis 18 månaders dag och blicka tillbaka på barnväslignelsen och dess betydelse. Haha…oj vad seriöst det lät. Jag kan lätta upp stämningen lite och berätta för er att vi kommer äta hamburgare och marängtårta med kiwi och jordgubbar. Jag vet en som kommer tycka om och bara gapa när hon får se de röda bären pryda tårtans topp. Mini är galen i jordgubbar…det är ju trots allt hennes dag så vilken bär passar då bättre? Hoppas att ni också kommer få en fin dag! Kramar    IMG_5722

IMG_5769 IMG_5782

IMG_5806 IMG_5834