DSC_0026

Mmmmmm namnam, namnam!

Igår, på 18 månadersdagen, njöt lilla mini Henrikson för fullt. Mormor, morfar,  moster, farmor och farfar var alla samlade för att fira vår lilla guldklimp. Som en teaterapa hon är så älskade hon all uppmärksamhet. Det bästa med dagen tyckte hon nog ändå var maten. I ett fick vi höra “Mmmm namnam, namnam”. När hon fick smaka på marängtårtan som farmor gjort blev hon helt tyst…det mina damer och herrar är väldigt ovanligt, hihi. När det kommer till mat så är det väldigt underhållande att titta på mini. Ett rikti litet matvrak är hon vilket vi är väldigt tacksamma för. Hon äter sill, kaviar, rödbetor, palt, kalvsylta, alla slags grönsaker…you namn it! Tacksamma är vi för det…inte lika roligt att behöva sitta och truga i henne maten, hihi. Gårdagen . Vi är blev verkligen en riktig hitt…både för stora och små!

Från ett kalas till ett annat. Just nu sitter vi i bilen och lyssnar på gospel påväg ned till Trelleborg. Min morfar ska firas som imorgon når upp till den högaktade åldern 80. Lite mer högtidligt än 18 månader måste jag säga…men får man en chans att fira så ska man ta den, hihi. Nu ser jag fram emot att komma fram och njuta av de skånska vyerna. Vi ska ut på landet vilket passar mig och familjen helt perfekt. Är man en lantis så är man, hihi.

DSC_0045DSC_0059

DSC_0079DSC_0074DSC_0162DSC_0222