DSC_0150

En åttioåring, en underbar familj, skånska vyer, ett hus från 1800-talet, jordgubbstårta, presenter, sol, rosor, ett sockerdricka träd och massor av kärlek! 

Det går nog inte att fira en åttioåring på ett bättre sätt. Det var sådär drömskt som man bara vågar hoppas på. Platsen vi befann oss på var så vacker. Min morbror och hans vackra fru har precis köpt en skånelänga från 1800-talet ute på landet. Trädgården är full med rosor och gamla äppleträd. Det fanns till och med ett sånt där träd som pippi har…ni vet ett sådant som man kan hämta sockerdricka från. Jag kan inget annat än säga att det var ett litet paradis! Att få samlas alla morbröder, syskon, kusiner och respektive på denna magiska plats för att fira min morfar kändes helt underbart. Om födelsedagsbarnet njöt behövde vi inte fråga…det syntes långa vägar. Han satt i ett hörn med ett leende på läpparna medan hans ögon vandrade från person till person för att hålla koll på vad som hände. När han fick sin jordgubbstårta som är hans favorit tårta…ja då lät han som mini-Henrikson…”mmm, namnam, namnam”! En livsnjutande livsnjutare, hihi!  DSC_0336 DSC_0304

DSC_0299

DSC_0266

DSC_0366