DSC_0172Det är ingen hemlighet att jag älskar att fota min älskade lilla mini. Det var väl faktiskt så mitt intresse för fotografering startade. Jag älskar att ta upp kameran och fånga de där stunderna som försvinner lika fort som ögat blinkar men jag tycker också om att fota uppställda bilder där jag väljer en plats som har det där lilla extra. Uppställda foton kan annars vara ganska svårt när det är lilla mini som står modell…då vet man aldrig vad som kan hända, hihi! En “uppställd” miljö med en liten som är överallt är den absolut bästa kombon, hihi! När vi var nere i Skåne blev det en sån där perfekt kombo. Jag fick ett litet paradis och en liten modell att fotografera. Min absoluta favoritplats i det 150 år gamla huset var den gamla träporten som delade trädgårdens fram- och baksida. Den var sådär härligt skavt i färgen med fina detaljer så som handtag och gångjärn. Att det växte rosor runtomkring gjorde det inte mindre magiskt. Jag måste nog säga att jag fotat i den absolut vackraste miljön någonsin. Jag har fler bilder från samma plats. Min älskade syster tog sig tid till att fota mig och mini…tack, tack ,tack. Så glad att jag också får vara med på bilder ibland. Familjebilder är så roligt att ha. Denna gången fick dock inte mannen min vara med men jag kallar det för familjebild i alla fall, hihi. Jag har så många fina bilder som jag vill visa er. Såklart är de flesta på lilla mini men de är absolut roligast att visa. Hon är ju min lilla flicka som jag tycker om så mycket!

DSC_0190DSC_0197

DSC_0188DSC_0177

DSC_0186 DSC_0181