DSC_0012Snart börjar denna lilla damen förskolan och jag känner mig sååå stressad. Vilka skor behövs? är det för varm att börja med en fleecejacka? Ska jag köpa kläder av bättre kvalitet eller är det bara onödigt? Var ska jag köpa kläder? När börjar barnen med vantar? Ska jag köpa en hel galondress eller en delad med jacka och byxa?….Puh…. Det finns så otroligt många frågor som behöver besvaras, främst gällande skor och kläder av alla dess slag. Önskar verkligen att vi kunde få en “förskoleutrustning numero uno” checklista från skolan. Vi kommer säkert få det men jag vill helst hinna fixa allt innan jobbet drar igång om två veckor. Här är mamman som gärna vill ha stenkoll på läget. Brukar ta dagarna som de kommer men med detta känner jag hur kontrollbehovet växer, hihi.

Hur brukar ni förbereda er inför förskolestarten? Vad tycker ni är viktigast och har ni tips som ni bara måste få dela med er av? Denna rookie mamman välkomnar ALLA dyrbara råd. Vem lär man sig av om inte av andra mammor=D!