DSC_0060

Efter en vecka med kvällsstrul så somnade denna sötnosen direkt….ÄNTLIGEN! Varje kväll har jag och Mini kört tävlingen “vem är mest envis ikväll då”. Jag vet faktiskt inte riktigt vem som vunnit. Lilla prinsessan har självklart somnat tillslut men detta efter två timmar med “ekorrn satt i granen” och “blinka lilla stjärna där”! Vad tycker ni…vem har varit mest envis, hihi? Nu mer än någonsin är jag så otroligt tacksam…tacksam för den där extra spjälsängen som står så fint inne i svärföräldrarnas rum. Inte nog för att hon somnade direkt i spjälisen som hon aldrig testat att klättra ur…inatt kan jag dessutom få sova i lugn och ro utan att vakna av mina föräldrareflexer som hela tiden spelar mig små spratt. Sover till och med sämre än när mini var spädbarn. Jag vaknar minst fyra gånger per natt och bara måste titta så att allt står bra till med liten. Det gör att jag inte känner mig så utvilad på morgnarna nuförtiden.  Förhoppningsvis kan jag slappna av bättre inatt när lilla prinsessan sover hos farmor och farfar. Tack underbara ni för barnpassning nattetid!

Hur har ni gjort när era föräldrareflexer spelat er små spratt?
DSC_0054 DSC_0055 DSC_0062