DSC_0078Afrikanska vildhundar, apor, flamingos, jeoparder, elefanter, zebror, noshörningar, giraffer, hyenor, röda pandor, björnar, tigrar, lejon…PUH!!! Dessa var ändå bara några av de djur som vi såg igår!

Vart vi än gick så såg lilla Mini-Henrikson tigrar. Det spelade ingen roll om vi var vid savannen, sälsjön eller de exotiska rovdjuren…så fort hon fick se ett nytt djur lät hon “Roarrrr”! Vilket djur som var hennes favorit gick inte att ta miste om. Eller ja…alla var nog favoriter eftersom hon trodde att allt som rörde sig var tigrar, hihi! Förutom Minis tigerglädje så bjöd gårdagen på många andra glädjeämnen. Bara att ha med både lillans mor- och farföräldrar på äventyret innebar så mycket glädje. Mini hade full uppmärksamhet hela tiden. Det var inte mycket jag och mannen min behövde göra…vi var mest bara i vägen bland alla andra famnar som ville ta hand om vår lilla guldklimp, hihi! Tänk vad bra hon har det…så många som älskar och vill henne väl!

Tänk att min önskan om att få åka till Borås djurpark en vecka innan jobbstart gick i uppfyllelse. Jag hade nog faktiskt inte kunnat önskat mig ett bättre avslut på semestern…redan nu ser jag fram emot nästa års äventyr. Kanske satsar vi lite större då och beger oss till Kolmården? Haha..nä nu ska jag inte planera ett år framöver…nu ska jag njuta och ta dagarna som de kommer. Vi har mycket att se fram emot kommande höst och vår som kommer sätta våra geniknölar i brand. Det räcker med att tänka på det…ytterligare tankeverksamhet lägger jag åt sidan för ett tag.

DSC_0057

DSC_0043

DSC_0034

DSC_0090

DSC_0129

DSC_0123

DSC_0012

DSC_0201

DSC_0187

DSC_0178

DSC_0217