DSC_0301

Egentligen skulle lilla familjen Henrikson införskaffat ett regnställ till mini för längesedan…denna sommar har ju varit mer blöt än torr. Tillslut tog jag mig i kragen och beställde hem det galonställ som jag suktat efter sedan början av våren. Efter några dagar kom äntligen det efterlängtade postbudet och knackade på dörren. Jag kan säga att vi inte behövde vänta så länge på att få testa den nya outfiten…faktiskt bara några timmar. Beställningen kom inte en dag för tidigt, hihi! Med Mini A Tures regnjacka och regnbyxa kan vi nu vara ute i ur och skur…vilken lyx för mini som verkligen älskar naturen. Så fort hon vaknar vill hon gå ut och när vi ska gå in…ja då får vi höra på skönsång…eller inte, hihi. Passa på att köpa detta fina och grymma regnställ. Det finns i flera olika fina färger och just nu till ett grymt rabatterat pris. Skynda, skynda…det finns inte jätte många storlekar kvar! DSC_0243

DSC_0247

DSC_0331

DSC_0324