DSC_0016DSC_0037

Ett litet rött hus med vita knutar, sjön ett stenkast bort, stor tomt med både gräsmatta och skog, en flaggstång i mitten på gården, en lada, en traktor, ett växthus…en fastighet att pyssla om. 

Jag tycker att det är så underbart att bo i Botered. Det ligger så otroligt vackert samtidigt som det ligger centralt…5 minuter till Vänersborg, 10 minuter till Trollhättan och 20 minuter till Uddevalla. Att bo som mina svärföräldrar innebär dock ganska mycket jobb. Vissa skulle nog tycka om det arbete som en liten minigård innebär men de bara älskar att vara ute och pyssla i skog och trädgård…för dem är det rena rama avslappningen, hihi. Nu när vi bor här hakar vi såklart på svärisarna och tar del av de typiska Boteredsdagarna. Det senaste har vi fällt träd, eldat ris och kapat samt staplat ved. Måste säga att jag tycker det är väldigt givande för kropp och knopp…tycker verkligen om att arbeta med kroppen på det gamla hederliga viset…jag kan riktigt se hur musklerna växer, haha. Under dessa dagar har vi självklart bara varit också…solen har till och med visat sina fina strålar ibland. Igår grillade vi korv i solskenet…ni kan ju gissa vem som älskade det…”mmm namnnam”!!! Vilket paradis för lilla mini…hon får åka traktor, åka båt, springa på den stooora gräsmattan, träna sin balans i skogen, plocka bär av alla dess slag och direkt stoppa dem i munnen och njuta av vattnet såklart. Lyckan är det att ha en farmor och farfar som bor i ett litet barnparadis

DSC_0052

DSC_0047

DSC_0148 DSC_0119

DSC_0193