DSC_0045

Idag kom de efterlängtade Nike Performance PICO 4 från Zalando. Nu kan jag bocka av ytterligare en sak från Minis “bra att ha till förskolan” lista! Den där stressen som jag pratat om tidigare avtar lite för varje litet nytt inköp. Jag är inte klar på långa vägar men jag tror nog att jag fått till det viktigaste. Namnnappar, inne- och uteskor, regnställ, fleeceoverall, solhatt, solskyddsfaktor, snuttefilt, blöjor och extrakläder ligger nu nedpackade…lite i minikånken och lite i skötväskan. Nu kan jag känna mig lugn inför den kommande tisdagen som är dagen D. Då har vi första inskolningsdagen och vet ni vad…trots allt så kommer jag kunna vara med på den i princip HELA tiden. Egentligen skulle farmor och farfar tagit den på men på grund av ett visst mammahjärta så ändrades det. Jag vill ju absolut inte missa min lilla minimänniskas första möte med sina nya fröknar och klasskompisar<3. DSC_0050

DSC_0020

DSC_0031