DSC_0268Om jag ska vara helt ärligt…jag har haft det så bra jobbet men att komma hem…ja det har mest bara känts jobbigt!

Och vips så var det fredag. Min första arbetsvecka ligger nu bakom och jag kan se fram emot helgen tillsammans med familjen. Jag måste erkänna att mina känslor gått som i en bergochdalbana denna vecka. Jag har haft det så bra på jobbet men när jag kommit hem…ja då har det bara känts jobbigt. Jag har varit så trött på kvällarna och mina nerver har bara skrikit “Jag vill krama dig nu min älskade lilla onge”! Lilltjejen då? Ja hon har inte alls varit lika sugen på att vara med mig. En dag skrek hon till och med när jag lyfte upp henne. Farmor tog då över och självklart blev allt bra…gissa om jag blev ledsen. Ja…jag har faktiskt varit nära på att gråta en skvätt varje dag. Handlar det inte om en dissande dotter så handlar det om hennes inskolning. Från början var det ju tänk att farmor och farfar skulle ta den men i veckan har jag känt att jag bara MÅSTE få göra den. Åh så jobbigt…jag trodde verkligen inte att det skulle kännas så svårt att vara ifrån mini…tänk så fel jag hade. Jag få nog ge detta lite tid…det är en omställning för både mig och mini. Vi kommer komma in i denna vardag också…tids nog<3

Nu ska jag ha en härlig helg på Sundsviksgården i Udevalla med familj och vänner. Församlingshelg vankas och vi kommer få tid för att ladda upp batterierna inför arbetsvecka nr 2.

Kram och trevlig helg till er underbara läsare<3