DSC_0030

Nu har vi kommit hem efter en riktigt välbehövlig helg på Sundsviksgården i Uddevalla. Mina kinder är solkyssta, håret är sådär strävt som det blir efter bad i havet, jag är utvilad och härligt tillfredsställt efter att ha träffat så många underbara människor, mitt hjärta är alldeles varmt efter allt gott som denna församlingshelg gett…visst är det underbart! Hihi, jag tänker bara på lilla mini och de andra små minimänniskorna som stod tillsammans och kastade stenar i havet. Vi kunde alla se hur mycket de njöt. Den som njöt mest var taxen “A” som jagade och jagade efter dessa små stenar som snabbt sjönk till botten. Tur att han tyckte om att bada…de små var verkligen ihärdiga i sin nyfunna hobby. Det blev inte så jätte mycket bilder från helgen. Denna gång tyckte jag att det var så härligt att bara vara. Jag har kommit fram till att det också är viktigt att bara samla minnen i hjärtat<3 DSC_0080

DSC_0055