DSC_0168

Okej okej! Jag behövde antagligen inte packa så mycket inför morgondagen…Minis första förskoledagen. Men…när jag väl satte igång så gick det som smort, hihi! Jag känner lite sådär att det är bra att vara förberedd och man vet ju aldrig…det kan både bli soligt och regnigt plus att det kan hända en olycka i byxan. Bäst att ta det säkra före det osäkra. Bättre att packa för mycket än för lite…det brukar jag alltid tänka.

Måste erkänna att jag är lite pirrig inför morgondagen. Vilka sorts människor arbetar där? Kommer jag få en “bra att ha lista”? Kommer Mini vara som ett plåster på mig eller kommer hon glatt vinka hejdå? Nä, vi kommer ju inte säga hejdå imorgon men vi förstår nog vad jag menar. Imorgon klockan 9:30 kommer vi sätta vår fot innanför portarna till kotten och då…ja då kommer jag bli lite visare om vad det är för ställe lillan ska vara på större delen av veckan. Spännande, spännande!

Längtar tills jag får berätta för er hur det gick…jag hoppas att jag kan ge ett positivt besked<3. Håll nu tummarna för mig och lillan…då skulle vi bli så glada!
DSC_0128

DSC_0140 DSC_0132