DSC_0007

Tänk när man träffar sådär härliga människor och det bara säger klick. Igår, när lilla familjen Henrikson träffade lilla familjen Åberg, sa det klick med ett stort K.

Igår var vi på kusten hela dagen och umgicks med våra nyfunna söderbovänner. Efter en härlig lunch för de stora och en välbehövlig tupplur för de små packade vi ihop fikakorgen och begav oss mot stranden. Alla njöt vi av att sitta i solen och doppa fötterna i havet. Nåväl…de små tyckte att det allra roligaste var att plocka kottar, klappa krabbor och fika. Det blev visst ganska många kakor för minimänniskorna. Förutom att vi hade med oss gotta så försåg också våra strandgrannar de små med godsaker. Ingen av oss hade riktigt hjärta att säga att det nog var bra med sötsaker…de njöt ju så mycket av när de fick höra dem säga “mmm namnam“. Efter många härliga timmar bland människor som tog tillvara på det sista av sommaren så bestämde vi oss för att det nog var dags för lite middag. Havsluften och solen gjorde att det kurrade i magen på oss alla. Hastigt och lustigt bestämde vi oss för att beställa pizza och åka hem och mysa ner oss i soffan hos familjen Åberg. Vi hade det så mysigt och gjorde något som vi aldrig tidigare gjort. Vi stannade in på småtimmarna med Mini sovandes i rummet intill. Aldrig har vi varit borta så länge…vi har alltid låtit minis sovtider styra tiderna. Ja nog var det ett bra val…vi hade det ju så otroligt trevligt tillsammans. Och det sa bara “KLICK“!      DSC_0011 DSC_0006

DSC_0039

DSC_0026

DSC_0053