Untitled  Sommaren har äntligen kommit med värme, sol och sköna ljumma kvällar att tillbringa i svärföräldrarnas blåa utemöbler. Ändå kan jag inte riktigt låta bli att blicka framåt mot jul. Det är en underbar tid som bjuder på mycket glädje och gemenskap och nu…ja nu så har vi ju lilla Mini vid vår sida som livar upp det hela än mer. Jo…jag tycker ju att det är väldigt roligt att pyssla med julkalender och förbereda allt det där som man kanske inte borde prioritera så mycket. Men saken är den att jag verkligen tycker att det är super roligt att inhandla smått och gott till just denna högtid. Självklart är gemenskapen och Jesu födelse det som står i mitt fokus men jag kan lixom inte riktigt släppa det andra heller. Jag är redan i gasen och klickar runt på internet och funderar vad jag skulle kunna fylla julkalendern med och vad som passar bättre till självaste dagen D. Vissa saker har jag redan klickat hem och vissa saker får jag fundera lite mer på. De flesta finsakerna på bilden ovan är ganska så dyra och jag ska verkligen inte köpa alla av dem men några har jag ändå tänkt investera i senare och då kan jag lika gärna köpa dem som present. Kanske inte dottern tycker alla saker är jätte roliga men jag ska se till att blanda upp det bra. Allt paket kan man ju inte få hurrarop för. Jag slår vad om att dotterns favoritpaket kommer vara de med små russinaskar i, hihi

Funderar ni själva på att införskaffa lite presenter till födelsedagar, julkalender eller andra högtider så kan jag tipsa om att man på Ellos just nu får 50% rabatt på dyraste varan. Använd bara koden “325828″ så får du se så mycket billigare det blir. Jag använde denna kod på deras supersöta och populära sänghimmel. Ett annat tips är att du just nu kan få riktigt bra rabatt på Lindex. Med koden “KIDS1533″ får du 30% rabatt på valfritt barnplagg. På samma leverans kan du få 10% rabatt på hela köpet om du anger koden “Ag16u”. Eftersom leveransen är gratis om du hämtar ut i butik så kan du lägga order på order och använda koderna om och om igen…visst är det grymt. Jag har lagt ungefär fyra ordrar och kommer antagligen lägga några till eftersom vi behöver fylla på Minis garderob…bäst att passa på. Lycka till och hoppas det funkar lika bra för er som det gjort för mig