DSC_0048DSC_0049

Idag ringde en väckarklocka i varje vrå innan klockan sju i det lilla röda huset i Botered. Vardagen har dragit igång på riktigt och alla åker vi var och en till sin skola. Tänk att vi är fyra stycken vuxna som arbetar inom skolomsorgen och en liten minimänniska som själv är “elev”. Väldigt roligt men lite dåligt är det också. Lärartiderna innebär att det oftast blir väldigt långa dagar för lillan på förskolan. Imorgon lämnas hon av kvart över sju och hämtas halv fem…ja lite väl lång tid tycker jag allt att det är men vad ska man göra?

Alla kommer vi vara trötta på kvällarna nu i början innan de nya rutinerna kommit igång. Något som piggar upp det hela är det otroligt fina vädret. Idag när jag och Mini kom hem gick vi ut på bryggan och pratade och kramades. Jag frågade hur hon haft det, vad de gjort och om hon hade sovit gott på förskolan. Jag tycker att det är otroligt viktigt att fråga hur dagen varit och berätta vad jag gjort fastän att hon kanske inte förstår precis allt och inte kan ge svar så att det för mig är förståeligt. Jo…tiden i solen tillsammans med min älskade gav verkligen så mycket energi. Efter denna eftermiddag har jag fått energi nog så att det räcker hela veckan!

DSC_0038DSC_0025 DSC_0020

DSC_0091