DSC_0019Ojojoj säger jag bara. Idag har jag varit sådärkan jag inte få lägga mig och snarka med barnen trött på jobbet. Det var nämligen så att lilla Mini höll mig uppe näst intill hela natten. Hon vaknade och grät, snyftade i sömnen och vred och vände sig sådär oroligt så att mammahjärtat började värka. Det är ju så att när det händer något omvälvande i ett barns vardag så brukar de bearbetar det det på natten. Jo…nog har vardagen förändrats ganska så drastiskt för vår ettåring. Idag var första dagen som hon riktigt förstod att hon skulle bli lämnad på förskolan. När jag pussade henne hejdå började hon gråta floder. Vilken bra start på denna fredag va…nästan ingen sömn på natten och en jätte ledsen dotter på morgonen. Ni förstår säkert hur jag kände mig när jag vände henne ryggen, öppnade ytterdörren och gick därifrån. Väl vid bilen rullade det några tårar nedför mina kinder också. Så sjukt jobbig känsla men samtidigt en hälsosam sådan. Det är ju ett tecken på vår kärlek och vårt starka band till varandra<3.

Efter en lång arbetsdag med trotsiga och envisa barn som inte alls velat lyssna på mig så har jag varvat ned och sjunkit ned i soffan. Just nu sitter jag och njuter av de timmar jag och Mini haft sedan hemkomsten från jobbet. Vi har haft en riktig mysig fredag bara hon och jag…mor och dotter. För att mysa till det riktig så har vi ätit riktigt fina räkmackor, byggt koja och suttit och pratat med varandra länge, länge, länge. Nu har lillan somnat och jag har tagit fram lite godis och chips och inväntar att filmen jag laddar ned på apple-tv ska bli klar. Jag har verkligen längtat efter att se på film. Hade egentligen velat gå på bio med mannen min men detta för duga tills vidare. Tänk att jag fick en sådan jobbig start på denna fredag men att den vände och blev sådär härligt maxad<3   DSC_0021

DSC_0016 DSC_0032 DSC_0008DSC_0028 DSC_0038