DSC_0122

En klänning perfekt att använda till midsommar, på kalas och gudstjänst, när ni får finbesök, när ni åker till vänner eller om ni ska gå ut och gå på den där vackra bryggan på kusten. När Liten vuxit ur klänningen kan den med fördel hänga som en fin detalj i barnkammaren

I sommar har Mini använt denna söta klänning flitigt. Det är mitt absolut bästa köp vad gäller klänningar. Det är en riktig vintagedröm sydd i ett kraftigt bommulstyg och med vackra spetsdetaljer. Letar ni efter något fint till lillans ettårskalas så tycker jag verkligen att ni ska satsa på denna klänning…den är så söt så jag smäller av! Gå in här så hittar ni den. Pssst…passa också på och kika på resten av sötkläderna som finns hos babyscloset. De säljer bland annat de populära tyllkjolarna “Angels Face“. Ha en underbar dag…och förresten happy shopping hos Babyscloset, hihi!

DSC_0108 DSC_0103 DSC_0101 DSC_0099 DSC_0105