DSC_0198Sover tillsammans, äter tillsammans, badar tillsammans, myser tillsammans, duschar tillsammans, ser på tv tillsammans, läser saga tillsammans, går på toa tillsammans  ÄR SJUKA TILLSAMMANS!!!!

Jag och min älskade lilla mini har inlett en liten förkylning tillsammans. Vi hostar ikapp, är snörvliga och är sådär allmänt hängiga. För liten går det bättre eftersom hon blev förkyld innan mig. Jag är inne i det där stadiet då det är som värst…ni vet då huvudet värker och näsan rinner. Det är inte sådär jätte roligt att vara sjuk samtidigt som man ska ta hand om någon som också är dålig. Men det är klart…nu behöver jag inte vara rädd för att smitta mini. Det är bara att kramas och pussas som mycket jag vill. Eller snarare…som hon vill, hihi! Vi får se lite hur det blir imorgon. Just nu lutar det åt att jag och lilltjejen är hemma från förskola och jobb. Vi vill ju inte smitta ner alla andra. Ja, jag är då inte förvånad att vi blivit sjuka. Det är redan många barn som varit lite krassliga på arbetet OCH på Minis förskola. Lika bra att inse att vi kommer få några dagar att bädda ned oss under täcket denna termin. Antar att vi inte byggt upp det där immunförsvaret som skyddar oss mot alla dessa bakterier som flyger runt i skolan. Det är ju också så att det är ganska så lätt att bli smittat av små minimänniskor som kanske inte riktigt vet hur man ska göra för att inte sprida smittan vidare, hihi. Men vad gör det att bli sjuk när man har ett sådant underbart arbete och får vara med de sötaste barnen<3