DSC_0193 Hej alla fina!

Idag är jag hemma från jobbet…känner mig fortfarande ganska så krasslig. När jag vaknade på morgonen idag kände jag mig ändå ganska hoppfull om att kunna åka till jobbet imorgon. MEN…efter några timmar i vaket tillstånd så känner jag mig nu sämre igen så jag har bestämt att stanna hemma imorgon också. Det är ju inget vidare att åka och arbeta och smitta alla barn…PLUS att jag antagligen inte riktigt skulle orka med vad det innebär att arbeta som barnskötare. På onsdag hoppas jag dock kunna komma iväg!

Det här med att vara hemma då? Jag måste säga att det är ganska så tråkigt. Förr skulle jag njutit av att bara kunna ligga och sova, titta på TV och ta hand om mig själv för att bli frisk så fort som möjligt men nu…nu blir jag mest bara uttråkad. Jag är så van vid att det är fart och fläkt här hemma nu när det finns småbarn i huset. Idag har jag känt att det är ganska så tråkigt att vara hemma alldeles ensam…det är liksom lite för lugnt. Nog har jag vilat men efter flera timmar i sängläge så började det tillslut pirra i mina fingrar. Inte bara för att Mini är på förskolan…nä…hela morgonen har jag nämligen tittat på den där urtjusiga byrån som jag hittat på svärföräldrarnas vind. Jag frågade om jag inte fick tvätta av den och flytta in den i lillhuset för att fylla den med Minis kläder. Självklart fick jag det och sedan dess har jag verkligen längtat efter att få sortera och vika de söta små minikläderna och lägga ned dem. Idag tog jag faktiskt en paus från sängläget och fick gjort det där som jag längtat så mycket efter. Nu är kläderna sorterade och ligger fint vikta i lådorna. En låda är fylld med underkläder + pyjamas, en låda med finkläder och en med förskolekläder….det kan inte bli bättre. Nu har jag fått utlopp för mitt pirr i fingrarna och jag kan med ro återigen gå in i sängläge. Hoppas att ni får en fin dag alla underbara<3  

DSC_0189 DSC_0180 DSC_0175 DSC_0158 DSC_0167DSC_0173

DSC_0174