DSC_0097 DSC_0105 Ni vet det där inlägget (det här) då jag gav er tips om två superbra rabattkoder på Lindex som tillsammans gav 40% rabatt på ett köp? Ja…jag måste erkänna att jag använde rabattkoderna ganska så flitigt. Och vet ni vad…nu har äntligen alla plagg landat i brevlådan och fått sin beskärda del i Minis byrå. För mamman i huset har det känts som rena rama julafton. Mini har inte brytt sig så mycket…det vill säga tills hon fick se de där mjukisarna. Kommer ni ihåg att jag berättat att hon just nu har en grej för tigrar? Ganska bra tajming för Lindex har i höstens kollektion väldigt mycket kläder med just tigrar som pryder alla dess slag av kläder. Så fort Mini fick se byxorna med den lilla söta minitigern lät hon direkt “rrroooaaar”. Måste erkänna att mitt hjärta tog några glädjeskutt när jag märkte hur mycket hon tyckte om dem! Ännu bättre blev det när farfar kommenterade dem: “men har du nya byxor på dig M****…med en tiger och allt!”. Ni skulle sett hennes min. Hon riktigt åmade sig och skrattade sådär fejkat ni vet. Jo…nog var hon riktigt stolt den lilla damen. Nästan gång vi går i butik så har jag bestämt att hon ska få välja ett plagg helt själv. Jag har ingen aning om hon är för liten för att ens förstå men vi kan ju testa och se vart det leder oss. Någon gång måste ju vara den första<3      DSC_0122 DSC_0126 DSC_0128 DSC_0130 DSC_0131 DSC_0137 DSC_0140