DSC_0008Nu är snart denna helg till ända och jag måste erkänna att det känns lite småsurt…JAG VILL JU BARA HA LITE MER TID MED DOTTERN MIN! Hahah, missförstå mig rätt nu. Jag älskar att åka och arbeta men finns det något bättre än att få vara med familjen dagarna i ända? Denna helg har dessutom varit lite extra mysig. Mini som inte alls brukar vara sådär jätte förtjust i att sitta i knät, bli kramad och bara ha det sådär mysigt har varit jätte och då menar jag JÄTTE godsesjuk i helgen.

Det hela började kvällen till i lördags. Hon hade otroligt svårt att slappna av och var sådär “förskoleorolig” som hon varit de senaste kvällarna. Jag gick ned till lillstugan, slog av babyvakten, tog upp mini i famnen och så la vi oss i storsängen tätt, tätt intill varandra. Jag blundade, mini blundade och så befann hon sig helt plötsligt i drömmarnas land. Tror aldrig att det har hänt tidigare att hon somnat bredvid mig i min och mannens säng. Måste erkänna att det gärna får hända fler ggr…det var så mysigt!

I lördags fortsatte kramkalaset. Hon ville vara nära heeela tiden och så fort jag satte ned henne på golvet blev hon orolig och ledsen. När hon kom upp i famnen…ja då lutade hon sin kind mot mig och ibland lade hon ned sitt huvud och vilade sig mot axeln. Samtidigt gjorde hon de sötaste läten jag någonsin hört “m…m…m”. Jag märkte att hon njöt och lät likadant tillbaka för att visa att jag också tyckte om det. Då kom det ännu fler “m…m…m” ❤

Som körsbäret sätts på toppen av glassen sattes denna söndag på “mysigaste helgen ever“. Det var egentligen bara en händelse idag som kändes sådär “pricken över i:et”. Det var när Mini skulle sova middag. Hon skrek och grät så att tårarna rann och bildade en liten pöl längst ned på spjälsängens kant. Hon var helt förkrossad och ville komma upp i famnen när jag kom in för att lägga henne ned igen. Jag kan berätta för er att jag aldrig annars brukar ta upp henne när hon krånglar eftersom hon alltid brukar vara arg men denna gången tog jag upp henne eftersom jag märkte att hon var ledsen och inte arg. Mycket riktigt så blev hon helt lugn när hon fick komma upp. Jag satte mig på golvet med henne lutandes mot min mage, hon la ned huvudet på mitt bröst och somnade. Och vet ni? Jag bara satt kvar och njöt…njöt av att ha min älskade lilla dotter så nära<3

Min lilla pärla…du är så otroligt underbar och denna helg har jag fått närhet så det räcker ett helt år och vet du…jag fullkomligt älskar det. Att få hålla dig i famnen flera timmar i sträck…det är kvalitetstid det.