DSC_0084 Gunga, cykla, klyva ved, fälla träd, äta gott, kvalitetstid med familjen, SOVA, mysa, pussas, kramas och bara vara! Nu tar jag långhelg och jag kan inget annat än säga att jag kommer njuta SÅ GALET mycket!

De senaste veckorna har det varit fullt upp hela tiden…vardag som helg. Det har förvisso hänt väldigt mycket roligt men jag känner ändå att det kommer bli skönt med en helt ledig långhelg. Jag är väldigt trött och efter många timmar borta kommer det bli skönt att få lite kvalitetstid med familjen då jag kan få rå om dem lite extra. Det kommer ge mig kraft och energi att orka med den kommande arbetsveckan.

Bilderna som ni ser i detta inlägg är från helgens lågläger. Det kom tolv barn mellan sju och nio år som ville vara med på äventyren i Botered. Under dagarna hittade vi på mycket roligt tillsammans. Vi paddlade kanot, tävlade, sjöng, sköt pilbåge, badade, bastade och pratade om Gud och Jesus såklart. På natten…ja då bodde de i tält. Kanske låter det inte så mycket för världen men det kan jag lova att det var för de små guldklimparna. Tänk bara att få sova ute med naturen som närmsta granne…det är ganska så spännande kan jag lova. Själv hoppade jag över just det äventyret och sov inomhus. Det var den absolut bästa lösningen för att Mini skulle få sova gott och orka med att leka med de äldre barnen. Hon verkligen älskade att vara med dem men samtidigt så tog det musten ur henne. Kan säga att jag och mannen min inte hade det så lätt med vår trötta och arga dotter på kvällarna. Tänk ändå…Mini har varit på sitt allra första läger. För mig var det också det första låglägret…men vet ni vad? Det kommer antagligen bli många, många fler för jag och mannen min hoppas få större ansvar över lägret nästkommande år. DET skulle vara så fantastiskt roligt!

Pssst: Det är såklart bara bilder på familjen (mest Mini) eftersom vi kom överens med barnens föräldrar om att ingen fick lägga upp bilder på media där andras barn fanns med!

DSC_0177 DSC_0161 DSC_0153 DSC_0243DSC_0035DSC_0083 DSC_0021 DSC_0064 DSC_0087