DSC_0035 DSC_0006

Känner mig unset korkad just nu. Imorse kände jag mig inte helt kry när jag vaknade. Snuvan var där och det retade i halsen. Ändå drev jag på svärfar om att ut och fälla träd i skogen. Ja…det är ganska mycket spännande på gång här i familjen Henrikson och att fälla träd är en del av projektet. …efter frukost packade vi in alla nödvändigheter i traktorn och så åkte vi 150 m upp till vårt trädfällarställe. Innan vi satte igång tänkte jag “detta går nog på ett kick” men shi fick jag. Det slutade med att vi var klarar strax efter fem. Under de timmar vi höll på fällde vi åtta STORA granar och lite annat smått och gott. Nu är jag helt slut i kroppen och jag hoppas innerligt att min förkylning inte kommer bli sämre. Visst, det är bra med luft men att arbeta stenhårt en del dag…jag vet inte jag! Jaja…blir jag sämre kan jag i alla fall trösta mig med att vi kommit en bra bit på vägen<3