DSC_0038Hösten står på farstun och jag bara längtar efter naturens eget fyrverkeri. Jag och Mini har precis varit på promenaden och kommit fram till att vi nog får vänta ett tag till på det. Än så länge är det ganska så grönt ute. Någon vi inte behöver vänta på är kyligare morgnar. I veckan har jag gått upp klockan sex varje dag och då har det bara varit fyra grader ute. Under första uteleken för barnen på jobbet, ungefär tre timmar senare, så har termometern stått på ynka sex grader. Nu börjar det bli dags att klä Mini sådär mysigt varmt. Faktiskt så invigde vi hennes nya fleeceoverall idag. Den är så mjuk och skön och tillsammans med en jacka och överdragsbyxa så kommer den hålla henne varm nu i höst. Den ljuvliga overallen kommer från Ebbekids och finns i färgerna “lingon och mjölk” samt i “oceangrön”. Något som jag tycker är så smart med detta plagg är att den har vikbara fickor i ärm och fotslut. För de allra minsta är denna fleeceoverall därför helt perfekt. Anledningen till att jag köpte en overall och inte enbart en fleecetröja beror på att jag vill att hela kroppen ska hålla sig varm. Tycker också att det är otroligt mycket smidigare att sätta på ett plagg än att hålla på att krångla med både byxa och tröja. Tycker helt klart att det var ett mycket bra köp<3
DSC_0041 DSC_0018 DSC_0022 DSC_0007