DSC_0172

Vem är jag som bloggare och instagrammare egentligen? Det är något jag funderat på en längre tid…faktiskt ända sedan jag startade bloggen!

Jag märker att de som tar sig uppåt i denna värld är de som har ett intresse för något speciellt. Det kan vara allt från träning, inredning, barnkläder, mode och mat. Många gånger har jag tänkt “kanske är jag det där” och så har jag börjar skriva med just det ämnet i fokus! Kan inte påstå att något av mina infall känts helt rätt och vet ni varför…det har inte varit rätt!  Tänk att i högstadiet letade jag efter mig själv och nu…flera år senare…ja då är jag inne i samma veva igen fast det i vuxen ålder. Jag har så gärna velat bli någon och så gärna velat klättra lite högre upp på bloggstegen. Jag har sett vad andra skrivit om och så har anammat det för jag har ju sett att det minsann gått bra för dem. Fy skäms på mig själv säger jag bara. Jag vill ju absolut inte vara någon annan än mig själv och det kan jag inte påstå att jag varit när jag anammat någon annan.  Som tur är så har jag faktiskt börjat hitta mig själv nu. Kanske ger det inte några höga “views” men jag vet att det får betyda något för andra.

Jag tycker om att dela med mig av djupa funderingar jag har. Ett exempel på detta är inlägget “älska din mamma kropp” eller varför inte inlägget “tänk att jag tog något så viktigt för givet. Jag har ganska många tankar…tankar som jag anser vara av vikt i dagens samhälle. Förhoppningsvis kan andra finna tröst i det jag skriver. Om jag så bara för beröra en enda..då är mitt arbete med denna blogg mer än värt det<3 Just nu på Instagram har jag startat en SFS. Det innebär att folk delar mitt konto och så delar jag deras. Nu kanske ni tror att det beror på att jag vill ha flera följare men faktiskt så beror det på att jag bara älskar att få sprida kärlek. Att uppmuntra andra är något jag verkligen brinner för. I dagens samhälle finns det så många ideal och jag vill bara bryta dessa. Jag vill att andra ska se att de är älskvärda och betydelsefulla precis som de är. Om jag kan göra så att de får en uns bättre självkänsla ja då gör jag det. Faktiskt så är det en kvinna som skrivit direkt till mig på Instagram. Hon skrev “Måste bara säga vilken fantastisk fin människa du verkar vara. Så omtänksam, så fin, så godhjärtad. Till och med jag blir glad av kommentarer du lämnar hos andra“. Jag blev så otroligt glad för denna kommentar. Inte för att min självkänsla fick sig en liten extra booster utan för att det jag skriver verkar få betyda något för andra. Det är det absolut bästa med att ha blogg och Instagram att få sprida lite sköna vibbar omkring sig<3