DSC_0389 Nu har det gått ganska precist ett år…ett år sedan jag tog dessa bilder. Mini hade ganska så nyss lärt sig sitta och det var allt hon ville göra när vi var ute och promenerade med barnvagnen. Att ligga ned och bara ha himlen och några enstaka trädkronor att titta på…nä, det var då inget vidare. Nu ett år senare är det så mycket som hänt…både med liten men också med vår tillvaro. Mini springer glatt runt och tjoar och tjimmar på de ynka 23 kvm, hon har börjar på förskola, hon sjunger “lilla snigel”, hon säger mamma, pappa och Maja…ja nog är det liten skillnad jämfört med den lilla tjej som för ett år sedan precis hade lärt sig och sitta. Min söta lilla pärla…du kanske skulle sluta växa för ett tag? Just nu tycker jag att det går lite för fort och det jobbigaste…tänk vad mycket jag kommer missa under detta år när jag jobbar så mycket. Ja jag säger då det…tur att vi har ALLA Minis föräldradagar kvar<3. Ojojoj vad jag kommer njuta nästa höst<3       DSC_0457

DSC_0444 DSC_0440