DSC_0101 DSC_0102Vilken lycka – DET FINNS FORTFARANDE SMULTRON UTE!

Min smultrontokiga lilla fialotta. Du ger dig inte förrän varenda litet rött bär är upphittat och stoppat i munnen…du är allt bra rolig du! Om vi ska gå på promenad ja då måste du först kolla om det inte finns något smultron att äta. Under din jakt så riktigt lyser det dollartecken i dina ögon…eller ja…i detta fall små runda och röda bollar, hihi! Glad för det är jag…glad för att små ting ute i naturen kan få dig att skina upp som en sol! Den där solen kan dock försvinna ganska så snabbt när mamma säger “kom nu älskling…det är dags att gå in”! Nej, nej, nej…tro inte att Mini följer med utan protester. Helt plötsligt så har den fina lilla solen förvandlats till ett grått litet åskmoln som fäller sina regndroppar och skjuter sina blixtar så det står härliga till. En ganska bra liknelse det där med åskmoln om jag får säga det själv, hihi. Just nu kommer just DET molnet fram VARJE gång som hon inte får som hon vill vilket händer typ…vid nästan alla måltider eller när mamma stoppar smultronintaget. MEN…de där utbrotten är väldigt snabbt glömda. Här fångar vi upp det positiva, härdar det som känns jobbigt och lämnar det sedan bakom oss. Det är ju ingen idé att dra med sig saker i sin ryggsäck som gör oss baktunga. Nä nu ska jag sätta mig och kika på mitt sovande lilla smultrontroll. Det finns nog inget mer rogivande än att titta på när liten sover. Inte för att jag tycker det är skönt med lugn och ro…utan för att det ser så fridfullt ut<3    DSC_0103DSC_0109