DSC_0028Jag bara älskar när det plingar till i mobilen och jag kan läsa “nu finns ditt paket att hämta ut hos*****”. Jo…nog tycker jag om att få paket och det senaste har det kommit ganska många av dem. Är det inte en sänghimmel att packa upp så är det vinterkläder. Tyvärr så råkade jag göra en miss med en av beställningarna. Ett av vinterplaggen var visst på precisen att de passade och självklart så hade jag ryckt bort alla lappar INNAN den var provad. Jag blir så irriterad…ALLTID lika klantig. Som tur är så har jag en väldigt duktig mamma som kan hjälpa mig att fixa till detta “problem” som i detta fall är för korta ärmar. Eller ja..de är inte för korta…bara för korta för att kunna växa i större delen av vintern.

Jag älskar att få paket, öppna paket, och sedan att använda innehållet och Mini…ja hon tycker om att leka med lådan. Det är ju tur att vi kompletterar varandras intressen så bra. På detta vis är det inget som går till spillo och då gör vi ju de miljömedvetna glada. Just nu har vi en STOR kartong som ligger här på golvet. Det är elloskartongen som fungerar som en säng, bil, hydda…ja, you name it! Det är så roligt att se när fantasin sprudlar och Minis skratt ekar i huset av något så enkelt som en LÅDA. Tacka vettja barnen som påminner en om att njuta av det lilla<3  DSC_0087 DSC_0011DSC_0103 DSC_0074