DSC_0088

NU ÄR DET ÄNTLIGEN HELG!

Och vad passar då bättre än att spola ned alla depigheter i toaletten? Veckan har verkligen varit jobbig med mycket arbete, mycket förberedelser och på det en ovanligt ilsken liten Minimänniska. Tröttheten har varit ett faktum och då och då har en tår fallit nedför min kind. Den största anledningen till att tårarna börjat trilla har berott på min älskade lilla Mini. Det är inte bara det att hon tagit mycket energi med sitt dåliga humör. Det har verkligen gjort ont i hjärtat att se henne så upprörd. Tänk själva att skrika och skrika och skrika så att blicken blir helt dimmig och hela kroppen börjar skaka. Fy så hemskt och ännu mer hemskt när det händer någon annan. Då känns det hundra gånger värre.

Nu ska jag verkligen ta tillvara på den här helgen och ta hand om familjen min. Vi behöver all tid vi kan få med varandra för att få fylla på våra batterier. Ja, det här kommer nog bli riktigt bra. Jag är övertygad om att det kommer bli mindre skrik och mer hurrarop dessa två lediga dagar. Både jag och mannen min har nämligen märkt att Mini gärna vill sitta i vårt knä, kramas och leka tillsammans med oss. Kanske är det helt enkelt så att hon saknar oss? Ja, denna helg ska hon få kramar, pussar, kärlek och tid så det räcker för hela veckan<3

DSC_0229

DSC_0087