10168662_10152273124506072_491832539_o 10177128_10152273124526072_387175762_o

Titta vad jag hittade igår…så kan det gå när man tittar igenom gamla konversation på Facebook<3. Det är min underbara väninna midnattssolen som tagit dessa underbara foton. Tänk att Mini har varit så liten…det går verkligen inte att förstå. Det var ju alldeles nyss som jag låg där i förlossningssalen alldeles hög av lustgas. Jojo…nog har jag fått höra att en viss blivande mamma sa en hel del roliga/konstiga saker den natten, hihi! 21 månader senare sjunger Mini “lilla snigel” så det står härliga till. Det är nästan så att jag kan se sniglarna snurra runt hennes huvud! Jag vill inte säga det…men...tiden går så fort? Huvva…det där var den absolut värsta kommentaren jag visste när liten var nyfödd. Inte ville jag som nybliven mamma höra att “tiden går så fort, passa på och njut” eller “tiden går så fort, rätt som det är så står här en tonåring”. För det första…jag blev helt nojig över det där med att jag skulle “passa på och njuta”. Jag frågade mig varje dag “Njuter jag nu? Njuter jag tillräckligt mycket? Tänk om någon njuter mer av sitt barn än vad jag gör av mitt? Är jag en dålig mamma om så är fallet? För det andra…är det bara spädbarnstiden som är roligt eftersom alla tjatar så himla mycket om att “tiden går så fort och att man ska passa på och njut”? Så konstig kommentar…var tid har ju sin charm. Jag säger då det. Slopa den meningen och bara hälsa nytillskottet välkommen till världen. Låt nyblivna föräldrarna leva i nuet. Stressa inte upp dem med all dessa kommentarer.

Pssst! Jag måste bara säga att det där ordet inte bekommer mig så mycket längre. Nu njuter jag av att se Mini växa och lära sig nya saker. Hur gammal hon än är…0, 4, 14, 18, 25, 50…så kommer jag alltid älska och njuta av hennes sällskap. Var sak har sin tid<3