DSC_0007 Idag har jag haft en sådan där härlig dag som varit bra för både kropp och knopp. Jag har varit så otroligt trött den senaste veckan. Långa arbetsdagar, vakna nätter och en envis förkyld på det. Jag behöver nog inte säga att det inte är något att satsa på om man vill hålla sig pigg och allert, hihi. Efter denna dag känner jag dock att krafterna sakta men säkert börjar komma tillbaka. Jag har fått sova bra, ströva omkring i skogen tillsammans med en glad liten Minimänniska och en äventyrslysten lurvtuss, jag har ätit gott och bara njutit av att vara ledig tillsammans med familjen. Jo…denna dag har verkligen varit välbehövlig för mig. Det är så lustigt…efter en arbetsvecka orkar jag nästan inte göra någonting. Då är det bara till att slå på en VÄLDIGT mycket lägre växel och göra mysiga saker för laddar upp batterierna igen. Det har jag gjort idag och kommer även göra det imorgon. Då blir det till att ta en middagslur igen och antagligen kommer vi också gå ut och gunga för det verkar vara Minis sätt att ladda upp batterierna. Vi hinner inte mer än ut så säger hon “DUNGA”. Idag hittade hon till och med en gunga som var placerad ganska så mitt ute i skogen. Hon blev väldigt lycklig när hon hittade den;)! DSC_0011 DSC_0063 DSC_0041 DSC_0054