DSC_0236Efter flera dagar av sol och ett väldigt härligt höstväder så har vi idag haft regn. När jag öppnade dörren till vårt lilla gårdshus imorse blev jag ganska så chockad. Min första reaktion var “vart kom det ifrån“. Man kan ju undra varför jag blev så förvånad. Regn har ju annars varit lite en standard i Sverige under det senaste året, hihi! Regn eller inte regn…jag tycker att hösten är jätte mysig och om man har de rätta kläderna så spelar väll vädret ingen roll? Nä, då kan man vara ute i alla fall och det tycker ju vi i familjen Henrikson väldigt mycket om! Under sommaren har här byggts både en sandlåda och gunga som Mini kan leka i. För att inte tala om den stora trädgården man kan springa omkring på. Jo, nog finns det mycket bus man kan hitta på här ute i skogen;).

Pssst! Jag kan säga att mitt köp av fleeceoverall från Ebbekids och regnställ från Mini a Ture var riktigt bra. Mini håller sig varm och torr. Skulle tro att vi kan köra på denna kombo tills det är dags att byta till vinteroverall.   DSC_0278 DSC_0292 DSC_0288 DSC_0279DSC_0250 DSC_0245 DSC_0243