För ett tag sedan fick jag frågan om hur det ser ut med musicerandet i lilla familjen Henrikson. Underfrågan som verkade vara av mest intresse var den huruvida det påverkar Mini att växa upp i en musikerfamilj eller inte. Vad tror ni att mitt svar blir på det då…hon har helt klart blivit påverkad. Det är verkligen inte konstigt för musiken har alltid varit en del av denna familjs vardag. Under högskoletiden hade vi med Mini på näst intill alla våra musiklektioner. Det började med att hon, som spädbarn, låg och sov i barnvagnen med hörselkåpor när vi repade. Ju äldre hon blev desto mindre sov hon och när det blev tråkigt att ligga i barnvagnen så var det babybjörnen som gällde. Det var verkligen så himla roligt för alla lärare och elever diggade verkligen att vi hade med henne. Hahaha, jag säger då det…stackars barn. Denna vide, som för övrig är mitt första videoinlägg, säger ganska så mycket;).

Jag tror minsann att vi har en musikalisk liten mini i familjen<3